Bid button does not work

  • Posts: 369
  • Thank you received: 14
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
4 years 3 months ago #237965

-- HikaShop version -- : 2.6.2
-- HikaAuction version -- : 1.1.0
-- Joomla version -- : 3.4.8
-- PHP version -- : 5.6.20

Hi Bid button does not work.
Maybe a problem like this .
How to fix it?

Last edit: 4 years 3 months ago by neo191987.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12477
  • Thank you received: 1716
  • MODERATOR
4 years 3 months ago #238046

Hello,

Can you give me a link to the page you're having your issue so that I can directly test it ?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 369
  • Thank you received: 14
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
4 years 3 months ago #238069

I sent a private message with the necessary information.If you need access to administration please tell me i will give you access to my test site.

Last edit: 4 years 3 months ago by neo191987.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12477
  • Thank you received: 1716
  • MODERATOR
4 years 3 months ago #238082

Hello,

Did you customized the code of the "Show_auction" file of the "productauction" view of your front-end template via "Hikashop->Display->Views" ?

If you did, then you should try it without your customization, else I'll probably need a temporary back-end access to your website that you can send through our contact form (don't forget to specify the link to that thread) :
www.hikashop.com/support/contact-us.html

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 369
  • Thank you received: 14
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
4 years 3 months ago #238247

Thanks. Everything works as it should. Can you tell me what the problem was and how to decide if you need to fix it.

The following user(s) said Thank You: Mohamed Thelji

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12477
  • Thank you received: 1716
  • MODERATOR
4 years 3 months ago #238254

Hello,

It seemed like the "$this->cart->displayButton" function wasn't generating an INPUT (submit) tag in your case, so I directly added the good HTML code, so you won't need to do anything in your case. We will do more testing in our end and add an adapted fix regarding that issue.

Thank you for your feedback !

The following user(s) said Thank You: neo191987

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Mohamed Thelji
Time to create page: 0.067 seconds
Powered by Kunena Forum