Total votes not working

  • Posts: 254
  • Thank you received: 2
  • Hikashop Business
5 years 8 months ago #225927

-- HikaShop version -- : 2.6.0
-- Joomla version -- : 3.4.8

Peoples votes and comments show up but the total votes don't work, they just display as 0.

Do you have any idea why this may be?

Here is one of the pages that you can see the issue on:
www.charnwood.net/beta/products/product/...tand-side-extensions

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 73703
  • Thank you received: 11298
  • MODERATOR
5 years 8 months ago #225929

Hi,

I see that you have HikaShop 2.5.0 on your website, not the 2.6.0 as stated in your message.
Could you update to the latest version of HikaShop and see if that helps ?

The following user(s) said Thank You: dancingkazzaf

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 254
  • Thank you received: 2
  • Hikashop Business
5 years 8 months ago #226082

Hi Nicolas,

I have created a test server and upgraded to 2.6.0 but this hasn't helped. You can see the page with HikaShop 2.6.0 below:
www.charnwood.net/beta2/products/product...tand-side-extensions

Do you have any other ideas that may get this working?

Thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 13201
  • Thank you received: 2319
  • MODERATOR
5 years 8 months ago #226109

Hi,

Do you have any view overrides on the view "vote / mini" ?
You can see that via our menu Display > Views.

The following user(s) said Thank You: dancingkazzaf

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 254
  • Thank you received: 2
  • Hikashop Business
5 years 8 months ago #226188

Hi Xavier,

We haven't changed Votes > Mini, but we did make an edit to Votes > Listing if that could make a difference?

I've just tried getting rid of the customisation in Listing and it made no difference to the total votes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 13201
  • Thank you received: 2319
  • MODERATOR
5 years 8 months ago #226210

Hi,

Please try to update to the latest version, HikaShop 2.6.1 and see if that solve the issue.
We made some changes about the votes, many improvements.

Do you have edited any vote entries in the backend ?

If that does not solve the issue, please give us a backend and FTP access to your website.
These informations can be sent via our contact form with a link to this topic in your message.
hikashop.com/support/contact-us.html

The following user(s) said Thank You: dancingkazzaf

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 254
  • Thank you received: 2
  • Hikashop Business
5 years 8 months ago #226282

Hi Xavier,

We updated to 2.6.1 but still no luck.

I think I have found the issue now though.

When we transferred all the products from the old website to this current one we also transferred the votes via the database.

When i entered a vote manually it worked, so I think i just need to add the votes again manually and everything should work fine then.

Thank you for your help on this issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.064 seconds
Powered by Kunena Forum