Filters don´t reset

  • Posts: 374
  • Thank you received: 7
  • Hikamarket Multivendor Hikashop Business
1 year 1 week ago #334812

-- url of the page with the problem -- : again.nu/dames/rokken
-- HikaShop version -- : 4.4.2
-- Joomla version -- : 3.9.24
-- PHP version -- : 7.4

Hello,

we have a strange problem on one of our client webshops.
When you go to again.nu/dames/rokken and select 1 or 2 filters...then go to another page and then go back to again.nu/dames/rokken ... then you see that the filters are still on what you selected.
The strange thing is that this happends on some pages, but not on all. Most of the pages will reset the filters then returning again.

Hope you can see what I meen... and you can let me know how to fix this.
Please let me know if you need anything from me.

Regards,
Michiel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76130
  • Thank you received: 11914
  • MODERATOR
1 year 1 week ago #334813

Hi,

I would recommend you to check the setting "Redirect POST mode" in the HikaShop configuration. Turning it off should make it so that filter selection is not preserved when you go back to the page where the filter was set.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 374
  • Thank you received: 7
  • Hikamarket Multivendor Hikashop Business
1 year 1 week ago #334829

Hi,

the "Redirect POST mode" is turned off.

Regards,
Michiel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76130
  • Thank you received: 11914
  • MODERATOR
1 year 1 week ago #334835

Hi,

My bad, I wrote the opposite of what I wanted to. You should turn it on.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 374
  • Thank you received: 7
  • Hikamarket Multivendor Hikashop Business
1 year 1 week ago #334845

Hilarious :lol:
Looks like this is it... so thanks again for your support!

Regards,
Michiel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76130
  • Thank you received: 11914
  • MODERATOR
1 year 1 week ago #334847

I'm in need of some vacations :)

Soon !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 374
  • Thank you received: 7
  • Hikamarket Multivendor Hikashop Business
1 year 1 week ago #334869

We all do i think.. :)
Thanks again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 180
  • Thank you received: 22
  • Hikamarket Multivendor Hikashop Business
5 months 3 weeks ago #339718

I have a similar problem with filters.
1) First, I select "author", after that I select the "language".
2) I remove 1 filter and both are " cleared"
3) I select language filter and both are back selected.
You need to play a bit with the filters, check and uncheck / remove filters to get this error.



This are the settings for filter "author" and module.



And this are the settings for filter "language" and module

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76130
  • Thank you received: 11914
  • MODERATOR
5 months 3 weeks ago #339719

Hi,

I think that the issue happens because you have your filters in separate filter modules and the system is made to update supposing that the filters are in the same module.
Delete one of the two modules and select both filters in the remaining module and it should hopefully work properly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.098 seconds
Powered by Kunena Forum