Can't delete Categories, options, characteristics.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
10 years 9 months ago #28291

Hi,
I have just upgraded to the latest version : 1.5.4 (Essencial)
when I add a product in the back end and add it to a Category or add an option...(or anything in that right column) the delete.png is not showing (although i can see it if i go to it directly) and there is nothing that can be clicked in the "Delete" column. using the developer tool I applied this on the <img> tag:
element.style {
width: 20px;
height: 20px;
}
the image still didn't show up but i got a clickable area.
same behaviour with google chrome and safari.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76147
  • Thank you received: 11918
  • MODERATOR
10 years 9 months ago #28302

Hi,

The image should be: media/com_hikashop/images/delete.png
if you don't have it, you can copy it manually via FTP from the installation package in the media/images folder.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
10 years 9 months ago #28304

Thank you for your reply Nicola.
the image is not the problem, because as I said, I can see it when I point directly to it (as you said: http://mydomain/media/com_hikashop/images/delete.png)
the problem is that:
1- the image is not showing up in the table under the Delete column where it should be.
2- and MORE IMPORTANTLY I cannot delete the items listed (that's for all in the right column of the admin product page: Categories, options...). there is nothing to click on in the Delete cell.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76147
  • Thank you received: 11918
  • MODERATOR
10 years 9 months ago #28306

Could you give a back end access to your website so that we can see the problem ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
10 years 9 months ago #28317

just sent you a PM.
thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
10 years 9 months ago #28321

ok, weird I went back into it now and the delete icon is now visible and it all works correctly.
have you already done something?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76147
  • Thank you received: 11918
  • MODERATOR
10 years 9 months ago #28345

I didn't do anything.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
10 years 9 months ago #28365

I don't understand what happened. sorry about that, it's all working now...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.065 seconds
Powered by Kunena Forum