Out of Stock - Bold Text Error

  • Posts: 69
  • Thank you received: 0
10 years 3 months ago #48670

Hi

When a product displays as out of stock all the text in the page changes to bold...!

The source code shows open and closed <b></b> tags all the way through the code...

Inspecting property using Google Chrome shows the source css as 'user agent stylesheet'

Completely baffled... any pointers welcome on where to start looking...

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76113
  • Thank you received: 11909
  • MODERATOR
10 years 3 months ago #48696

Hi,

There are no b tags in HikaShop. It must come from something else on your website. Can you give a link to that page so that we can see it ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 69
  • Thank you received: 0
10 years 3 months ago #48822

Hi

The problem occurs when I list an amount of 'stock' in the product page... not 'out of stock', as previously stated...

I have no idea when the problem was created as I have only just tried the stock feature... previously used unlimited...

This is the only product page with a stock level set...

tswservices.co.uk/electric-fencing-insul...le-insulator-50.html

I am new to Joomla and Hikashop so any feedback, good or bad, is always welcome...

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76113
  • Thank you received: 11909
  • MODERATOR
10 years 3 months ago #48845

I don't know why you have that, but you will be able to change it by adding some CSS on your website like that:

.hikashop_product_stock_count b{font-weight: normal !important;}

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 69
  • Thank you received: 0
10 years 3 months ago #48875

Hi

Have tried adding css...

.hikashop_product_stock_count b {
font-weight: normal !important;
}

Works on stock count but rest of text is still bold...

I do not understand how the <b></b> tags are dropping in all the way through the source code as though it is on a loop script...

The value for css elements 'strong' and 'b' is coming from 'user agent stylesheet'...

If I apply your css directly to the 'strong' and 'b' elements in the override.css file it neutralizes the problem...

strong, b{
font-weight: normal !important;
}

Any idea if this will create problems anywhere else or where the 'user agent stylesheet' is being dragged in from... ?

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76113
  • Thank you received: 11909
  • MODERATOR
10 years 3 months ago #48877

The b tags must be added by something on your website. A plugin, a module or the template.
Hard to say more precisely.
What you did will indeed remove the bold effect everywhere.
That won't create any problem. It will just remove the bold everywhere these b tags are added.

b tags are automatically bolded by the the browsers, and that's normal. It's the role of the b html tags.

The following user(s) said Thank You: Pit Pony

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 69
  • Thank you received: 0
10 years 2 months ago #50482

May not have been the cause but...

Have today installed JCE Editor update and problem has gone away....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76113
  • Thank you received: 11909
  • MODERATOR
10 years 2 months ago #50541

Either JCE, or one of its plugins... Thanks for the feedback.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.065 seconds
Powered by Kunena Forum