Translation of product description not shown

  • Posts: 68
  • Thank you received: 2
4 years 1 month ago #210466

-- HikaShop version -- : latest business
-- Joomla version -- : latest
-- PHP version -- : 5.5
-- Browser(s) name and version -- : na
-- Error-message(debug-mod must be tuned on) -- : na

Hi,

I've followed the instructions to switch to multi-language shop. Bought falling, installed it. Seems to work in backend.

When I select UK-language followed by a product the NL (dutch) product-title is shown on the product page whereas I expected to see the UK-tanslation?

Any idea why this happens?

Thanks in advance.

Mark

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 23695
  • Thank you received: 3678
  • MODERATOR
4 years 1 month ago #210468

Hi,

Which multi-language component are you using ?

Regards,

PS : Please understand that "latest" is not a version number.


Jerome - Obsidev.com
HikaMarket & HikaSerial developer / HikaShop core dev team.

Also helping the HikaShop support team when having some time or couldn't sleep.
By the way, do not send me private message, use the "contact us" form instead.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 68
  • Thank you received: 2
4 years 1 month ago #210489

Thanks Jerome,

I do uses Falang.

I'm using HikaShop Business: 2.5.0 / J! 3.4.3

Thanks again

Mark

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66841
  • Thank you received: 9874
  • MODERATOR
4 years 1 month ago #210491

Hi,

Did you follow the steps here ?
demo.hikashop.com/index.php/en/hikashop/...ge/with-translations

If not, please do so.
If you change the current language and the text is not translated even though you entered a translation, go in the Falang component's translations listing page in the backend and check that the translations for your product are there and enabled. If not enabled, enable them.
Also, make sure that the Falang driver plugin is enabled in the Joomla plugins manager.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 68
  • Thank you received: 2
4 years 1 month ago #210590

Thanks Nicolas,

It works now, after following your steps, must have been something wrong along the road...

btw. your link generates a 404 probably you ment: demo.hikashop.com/index.php/en/hikashop/...ge/with-translations

Thanks a lot.

Mark

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66841
  • Thank you received: 9874
  • MODERATOR
4 years 1 month ago #210599

Hi,

My link works fine and is the same as yours, but anyway, it's great that it solved your problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.061 seconds
Powered by Kunena Forum