"Add" Button, in HikaShop doesn't work.

  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
10 years 4 months ago #44101

Hello All,

I'm stumped on this problem.

I have 2 websites. One using Yootheme Air, the other on Yootheme Corona. Both on Joomla 1.5.25.

On Corona the HikaShop components works fine.

On Air, the Add button works nowhere, not to add photos, categories, etc. I've uninstalled the HS component and reinstalled and upgraded to 1.5.7 from 1.5.6 and I cannot get this to work. The popup window will not open. Is this a bug? Does anyone have any suggestions? I suppose if all things are equal, and it works on one template, you would think it would work on the other. This is a bit frustrating and holding up my rollout of HS.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66
  • Thank you received: 1
10 years 4 months ago #44257

Salut
Same problem for me, first time this morning, whats happend?
The add button doesn't work in HS and when i'm in Hikashop component all the Joomla admin menu doesn't work too.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66
  • Thank you received: 1
10 years 4 months ago #44271

upgrade from starter to essential, same problem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76114
  • Thank you received: 11912
  • MODERATOR
10 years 4 months ago #44273

Hi,

Could you give a link to the page where you have the problem so that we can have a look at it ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66
  • Thank you received: 1
10 years 4 months ago #44277

Merci Nicolas
I send you a private message with the stuff you need to have a look on the site admin
Merci je vous ai envoyé les données pour acceder à l'administration du site

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76114
  • Thank you received: 11912
  • MODERATOR
10 years 4 months ago #44280

You activated the "catalogue mode" option of the Display tab of the configuration which allows you to remove all the add to cart buttons everywhere on your pages.
I've turned that off for you and the add to cart buttons are now displaying...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66
  • Thank you received: 1
10 years 4 months ago #44282

Merci mais ce n'est pas l'objet du problème.
C'est un choix défini de ne fonctionner qu'avec le catalogue, je n'ai pas de panier, donc pas besoin de bouton.
Pour expliquer le bug voici une manip impossible:
Aller dans un produit, y ajouter une catégorie (le bouton ajouter catégorie ou ajouter image ne fonctionnent plus).
autre exemple
Une fois dans le composant Hikashop l'acces au menus de joomla! est totalement bloqué, il faut se déconnecter pour en sortir.
Ces problème se présentent pour la première fois alors que jusqu'ici tout fonctionnait bien.

Désolé si je me suis mal exprimé dans le message précédent

Pouvez vous jeter un oeil?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76114
  • Thank you received: 11912
  • MODERATOR
10 years 4 months ago #44294

Sur votre back end, vous avez des erreurs javascript causées par le plugin Core Design Scriptegrator :
www.hikashop.com/en/support/documentatio...ty-issues.html#modal

Cela fonctionnera si vous le dépubliez.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66
  • Thank you received: 1
10 years 4 months ago #44296

Merci infiniment Nicolas je ne peux que vous féliciter une fois de plus pour votre professionnalisme.
Cela fonctionne effectivement après désactivation des CD Scriptgenerator.

Comment avez-vous repéré l'erreur?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 76114
  • Thank you received: 11912
  • MODERATOR
10 years 4 months ago #44302

Comme expliqué dans la documentation, vous aviez une erreur javascript sur vos pages du back end.
Vous pouvez voir cela dans la console d'erreur javascript de votre navigateur.
Ensuite, j'ai regardé les fichiers javascript chargés sur vos pages et il y avait des fichiers venant de cette extension qui est connue pour causer ce problème.

The following user(s) said Thank You: Akou

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
10 years 4 months ago #44306

Nicolas!

You are amazing! Thank you, I can read a little french and it was the Scriptegrator plugin. It now works, I am so very grateful for your help.
Merci Beaucoup!
Shane

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.079 seconds
Powered by Kunena Forum