Finished auction before created

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
10 months 3 days ago #336281

-- HikaShop version -- : 4.3.0
-- HikaAuction version -- : 3.0.1
-- Joomla version -- : 3.10.2
-- PHP version -- : 7.4
-- Browser(s) name and version -- : Opera 79.0.4143.72
-- Error-message(debug-mod must be tuned on) -- : None

Hi.
I have a little strange error.
I try to create auction but is finished... screenshot.

What can cause such an action that the date is not collected correctly?

Regards.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
10 months 3 days ago #336295

Hello,

I think your issue is probably coming from the fact that you have set passed availability dates (2021/01/25 and 2021/02/21).

Kind regards,
Mohamed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
10 months 2 days ago #336309

Thank you Mohamed for replay.
I don't setup availability dates (2021/01/25 and 2021/02/21).
This is screenshot when creating an auction and nothing has been changed in it.
These dates are prompted automatically.
That's why it's a strange error.
I tried to look for where it is generated from, but I could not find it, so I allowed myself to write to the experts on the forum.
Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
10 months 2 days ago #336315

Hello,

Ok then can you give us a temporary access to your back-end, that way we'll be able to reproduce and test it. You can send it using our contact, don't forget to specify a link to that thread in your message :
www.hikashop.com/support/contact-us.html

Kind regards,
Mohamed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 4 weeks ago #336372

ok.
I sended.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
9 months 4 weeks ago #336403

Hello,

We just tried to log into your website back-end but we had the following error message using the temporary access you sent us :

Username and password do not match or you do not have an account yet.


Kind regards,
Mohamed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 3 weeks ago #336418

Sorry about password.
I send one more time in new password.
And check you can now login.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
9 months 3 weeks ago #336426

Hello,

Thank for the new credentials.

We just tested it and we were not able to reproduce it on your website, we created an auction with a duration of 1 day and it worked fine as you can see in the attached screenshot.

Can you give us step by step instructions to reproduce your issue ? Thank you.

Kind regards,
Mohamed.

Attachments:
Last edit: 9 months 3 weeks ago by Mohamed Thelji.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 3 weeks ago #336442

This is video where reproduce step and problem.
www.loom.com/share/0fa3cabf199d432e8d83c4a7f56e8c38

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
9 months 3 weeks ago #336451

Hello,

The issue you're showing through your video seems to be that you can't access your products through your vendor control panel ?

If that's the case, that's probably coming from a SEF related issue, can you test it without any Joomla SEF option and SEF extension ? Thank you.

Kind regards,
Mohamed.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 3 weeks ago #336472

Nope this is not SEF problem

I found a date problem.
Hika market template.. if you create new template you must set DATE! Because system dont allow save if is empty.
Definite, this must be corrected.
Maybe is in new version?

Last edit: 9 months 3 weeks ago by mjmartino.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 3 weeks ago #336477

@Mohamed Thelji

Where i find in database setting on this market template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12953
  • Thank you received: 1775
9 months 3 weeks ago #336485

Hello,

Nope this is not SEF problem

Sorry I wasn't able to fully watch the video you shared at first, maybe a bug of the website ? The video was acting like a 5 secondes gif, so I thought the page was reloading itself after clicking on a product.

Your issue seems to be coming from the fact the HikaMarket product template is setting the "product_auction" field of the Auction through the #_hikashop_product table to the "finished" status.

We'll try to reproduce that issue on our end and fix it as soon as possible. But for the moment, the best solution will probably be to directly :
- Go to the "#_hikashop_product" table through your phpmyadmin page
- Edit the "product_sale_start" and "product_sale_end" field and remove their values
- Change the value of the "product_auction" field to 0

That way no date fields or auction status will be inherited for the template.

Note that the next HikaAution version will soon be released, and we created a "Back on sale" option which will be unable you to put "finished" auctions back on sale, just by clicking on a button.
We'll also add a fix for that issue on that version.

Kind regards,
Mohamed.

Last edit: 9 months 3 weeks ago by Mohamed Thelji.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
9 months 3 weeks ago #336517

Sorry about video maybe is temporary..

Yes. I try fixed via phpmyadmin in database.
Thank you Mohaned for engaged and help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Mohamed Thelji
Time to create page: 0.090 seconds
Powered by Kunena Forum