Hika Auction - display problem

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikashop Essential
10 months 3 weeks ago #317509

-- HikaShop version -- : 4.2.3
-- HikaAuction version -- : 3.0.1
-- Joomla version -- : 3.9.16
-- PHP version -- : 7.3.1
-- Browser(s) name and version -- : Firefox

Hi,

I have a problem with displaying all the fields of auction. Some of them are OK (like the number of bids or bidding price) but the field for the price and bid button are not displayed. I tried to find settings but I couldn't resolve it.
Have a look at the screenshot, please.


Please, help.
Regards,
Radek

Attachments:
Last edit: 10 months 3 weeks ago by nicolas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 72152
  • Thank you received: 10933
  • MODERATOR
10 months 3 weeks ago #317526

Hi,

I checked your link and it's working fine for me:
monosnap.com/file/788eRNdtoaRr7GZIzMQOzUIKNIzeZL
Did you already found the solution yourself maybe ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikashop Essential
10 months 2 weeks ago #317533

Hi nicolas,

Thank you for quick response. I know what was the problem - different server time. The auction I published was waiting (-2 hrs) and that's why I could see all functionalities.
I changed joomla config - Website Time Zone to: London

Regards,
Radek

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: Mohamed Thelji
Time to create page: 0.061 seconds
Powered by Kunena Forum