Button checkout different url

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
4 months 13 hours ago #300900

-- url of the page with the problem -- : www.fengshuicrecer.com/tienda-feng-shui/checkout.html
-- HikaShop version -- : 4.0.1.
-- Joomla version -- : 3.930
-- PHP version -- : 7.2

Hello the checkout button of terms and conditions to accept takes a url that is not the one of the article that I have indicated.

In this case it always takes

<a href="#" id="shop_terms_and_cond" onclick="window.hikashop.openBox(this,null,true); return false;">Por favor, acepte los términos y condiciones antes de continuar</a>

My url is www.fengshuicrecer.com/condiciones-generales.html


I want you to take my url of general conditions

you can help me?
I incorporate image from the web
Regards

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2075
  • Thank you received: 283
  • MODERATOR
4 months 23 minutes ago #300922

Hello,

Can you provide your relative settings screenshot, like your Checkout Workflow and more especially where you have set your "Terms & Conditions" article.
Other point, do you have some customization on your checkout views ?

Awaiting news from you
Regards

Last edit: 4 months 8 hours ago by Philip.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #300940

Hello
Here is the workflow of you can see the conditions and terms panel, Image as an attachment

I do not have custom checkout

Regards

Attachments:
Last edit: 3 months 3 weeks ago by redcrecer.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2075
  • Thank you received: 283
  • MODERATOR
3 months 3 weeks ago #300955

Hello,

2 points to check :
- First, you have in 2 step with a "the Terms & Condition" block, does this link to your issue ? Honestly, I Don't know, but process some test with only 1 block "terms and conditions", maybe who knows this will reveal an little issue that we didn't test yet ?

- Second, can you process some test with a default template (like ProtoStar) to see if that solve your issue, the point is more to collect clue with this operation.

Awaiting news from you.
regards

Last edit: 3 months 3 weeks ago by Philip.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #301004

Hello and thanks for you help

1 point
A module was added in the first step so that you can do the tests without doing the whole process. I've removed the last one and now there's only 1, the error is the same

2 Point
I have activated the protostar template for the store, the failure is the same

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #301007

I have done a new test with the Protostar template and it works well

I use joomlart template and I would like to make it work on it. Can you help me?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 65163
  • Thank you received: 9467
  • MODERATOR
3 months 3 weeks ago #301015

Hi,

Rename the file templates/YOUR_TEMPLATE/html/com_hikashop/checkout/show_block_terms.php
That will deactivate the override that your template has on the terms and conditions view file and it should then work the same as with the protostar template.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #301059

Hello

That file did not exist
I have included the file copying from the component, it does not work either
I think I did it well, attached screen

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 65163
  • Thank you received: 9467
  • MODERATOR
3 months 3 weeks ago #301060

Hi,

Ok, then please check that the setting "popup mode" is set to "vex" in the HikaShop configuration.
That should fix the problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 8
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #301098

perfect, I changed this configuration and it works. I attach the image in case it helps someone

Thanks for your help, happy day

Regards

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.060 seconds
Powered by Kunena Forum