product_manufacturer_id

  • Posts: 9
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #307056

-- url of the page with the problem -- : superstar.nl
-- HikaShop version -- : 4.1.0.
-- Joomla version -- : 3.9.3

Hello,

With the export product option, the column product_manufacturer_id is missing. Anybody have an idea why?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66889
  • Thank you received: 9887
  • MODERATOR
3 months 3 weeks ago #307061

Hi,

I do have the column on my end.
Could you double check ?
Do you have a view override of the view file product / export.php via the menu Display>Views ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 9
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 3 weeks ago #307084

Sorry for not asking the correct but the column is empty :oops: it shows a 0 and after putting the manufacturer's id and downloading de .csv file again it shows up empty

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66889
  • Thank you received: 9887
  • MODERATOR
3 months 3 weeks ago #307086

Hi,

I was able to reproduce the problem.
Download again the HikaShop install package on our website and install it on yours and that will add the patch for that issue.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 9
  • Thank you received: 0
  • Hikashop Business
3 months 2 weeks ago #307165

Works fine now :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.059 seconds
Powered by Kunena Forum