Thumbnails images invisible after update

  • Posts: 50
  • Thank you received: 2
2 weeks 2 days ago #307464

-- HikaShop version -- : 4.1.0
-- Joomla version -- : 3.9.6
-- PHP version -- : 7.2.7

Hi,


After updating HIkashop into 4.1.0 version, thumbnails/product images are gone except for the category listing images. I have browsed the Hikashop forum related to this topic, I renamed the map instead of deleting it (in case of…) and the system did make automatically a new map, I could see that there are “jpg” and “webp” images inside the map. But I cannot get the thumbnails of the product pages back to normal.

What I’ve noticed is, most location at the forum is described as:
/images/com_hikashop/upload/........

but in firebug it displays like this:
/media/com_hikashop/upload/thumbnails/260x500sO/xxxx.jpg

Please help me with this problem.


Regards,

Wella

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 50
  • Thank you received: 2
2 weeks 2 days ago #307470

Found it on IIS server, I have added the:

File name extension: .webp
and the
MIME type: image/webp

Last edit: 2 weeks 2 days ago by Wella.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 363
  • Thank you received: 14
  • Hikashop Business Hikashop Multisite
1 week 2 days ago #307709

For people with Admin Tool .htaccess maker:

Just Add in Upper and Lower case, webp and WEBP to your allowed file formats area.


Kind regards,
Lumiga
Attachments:
The following user(s) said Thank You: nicolas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.069 seconds
Powered by Kunena Forum