Products listings - "show me #"

  • Posts: 139
  • Thank you received: 9
  • Hikashop Business
8 months 2 days ago #311461

Hello,

In the prodcuts listing, the button "show me #" doesnt work. Even if I press it, the number of products that is displayed wont change.

How can I fix that?

Thank you in advance.

The following user(s) said Thank You: Formidog

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 69492
  • Thank you received: 10403
  • MODERATOR
8 months 1 day ago #311465

Hi,

I'm not sure why you have that.
Try changing the "redirect POST mode" setting in the HikaShop configuration, that might help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 139
  • Thank you received: 9
  • Hikashop Business
8 months 17 hours ago #311479

Hello,

Now everything is working fine.

Thank you nicolas.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 139
  • Thank you received: 9
  • Hikashop Business
8 months 10 hours ago #311498

Hello,

It is working but when I move to next page, the display is changed to 30 per page.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 12360
  • Thank you received: 1704
  • MODERATOR
7 months 4 weeks ago #311565

Hello,

Thank you for your feedback !

Can you download last Hikashop's version through our website, install it and test it again ? Thank you !

Kind regards,
Mohamed Thelji

Last edit: 7 months 4 weeks ago by Mohamed Thelji.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 139
  • Thank you received: 9
  • Hikashop Business
7 months 4 weeks ago #311576

Hello,

Everything is working fine.

Thank you very much.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 94
  • Thank you received: 4
  • Hikashop Multisite
6 months 2 weeks ago #313011

Good afternoon Nicolas et al

I feel I have the same problem here:
formidogrijswijk.nl/vers?limitstart=0&limit=15



Please guide me to the solution

greetz

Dick

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 69492
  • Thank you received: 10403
  • MODERATOR
6 months 2 weeks ago #313012

Hi,

Download the install package on our website and install it on yours and that should fix it.

The following user(s) said Thank You: Formidog

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 94
  • Thank you received: 4
  • Hikashop Multisite
6 months 2 weeks ago #313027

@ Nicolas

Indeed!

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.088 seconds
Powered by Kunena Forum