Xmap - Hikashop Plugin problem

  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
6 years 8 months ago #64507

When i enable the "Xmap - Hikashop Plugin" i get the following error when i open the sitemap page from any browser:
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
and the rest page is blank in the sitemap page
any ideas?

(if i limit the search categories to 4 it works fine :evil: )
(if i check the hikashop default menus in options page it dosent work at all. It opens a blank page :evil: )

Last edit: 6 years 8 months ago by eloud.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 65631
  • Thank you received: 9578
  • MODERATOR
6 years 8 months ago #64511

Which version of HikaShop, Xmap and the xmap plugin are you using ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
6 years 8 months ago #64530

Joomla 2.5.6
Xmap 2.2.1
xmap_hikashop_2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 65631
  • Thank you received: 9578
  • MODERATOR
6 years 8 months ago #64680

Could you do a screenshot of the page with the error (and give us its link) please ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 4
  • Thank you received: 0
6 years 8 months ago #64938

www.fortotikh.gr/index.php?option=com_xm...&tmpl=component&id=1 is the link to sitemap. i have limit the categories to 4, to work.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 2334
  • Thank you received: 403
6 years 8 months ago #65022

Hi there,

It's working when I try with any browser.
It's a little bit long to load the page but it's understandable since you have A LOT of categories.
If you are still experiencing this issue, give me a screenshot of your xmap configuration and of the error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.067 seconds
Powered by Kunena Forum