Ajax filters do not work when activated from the menu

  • Posts: 333
  • Thank you received: 13
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
3 days 4 hours ago #308637

-- HikaShop version -- : 4.2.0

Hi, first thank for the new ajax filtering feature. After the update, the category filters and the reset button are no longer working properly. I do not use the module but activate the menu option. Can you look at this problem.



Attachments:
Last edit: 2 days 8 hours ago by neo191987. Reason: Add annotation

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66270
  • Thank you received: 9720
  • MODERATOR
2 days 3 hours ago #308665

Hi,

We'll need more information to be able to fix the issue.
Could you provide a screenshot of the settings of your menu item and a link to a page with the issue so that we can properly analyse the situation on your end ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 333
  • Thank you received: 13
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
1 day 18 hours ago #308715

That's all I can give as information
youtu.be/3b-iyfnE8E4


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66270
  • Thank you received: 9720
  • MODERATOR
1 day 14 hours ago #308718

Hi,

Thank you for the details. I was able to reproduce the issues and added some patchs for them. Please download again the install package on our website and install it on yours and it should work much better now.

The following user(s) said Thank You: neo191987

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 333
  • Thank you received: 13
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
1 day 13 hours ago #308729

Thank you. The problem remained with the reset button. When I clicked on it, there was no reaction.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 66270
  • Thank you received: 9720
  • MODERATOR
23 hours 59 minutes ago #308750

Hi,

Download again the install package on our website and install it on yours and it should work. If not, please check if you have the file templates/YOUR_TEMPLATE/html/com_hikashop/product/filter.php and if you do, rename it and try again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 333
  • Thank you received: 13
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
23 hours 11 minutes ago #308753

Hi I tried everything described but without result. I removed all the overrides. I tested through the menu and the module but it still does not work. You can see the entire test in the video below.
youtu.be/92bUlIYntLU

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1009
  • Thank you received: 91
  • Hikashop Business
22 hours 41 minutes ago #308756

Hi,

@neo191987

I found the issue, take a look: www.hikashop.com/forum/filters-search/89...iltering.html#308755

Thanks

The following user(s) said Thank You: nicolas, Mohamed Thelji, neo191987

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 333
  • Thank you received: 13
  • Hikaauction Standard Hikamarket Multivendor Hikaserial Subscription Hikashop Business
14 hours 7 minutes ago #308784

Yes, it definitely works now. Thanks. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.104 seconds
Powered by Kunena Forum